Vincent en Monique zijn de trotse eigenaren van de nieuwe Kwalitaria/Delifrance aan de Teldersrode 2-8 in winkelcentrum Buytenwegh. Wethouder Mariette van Leeuwen opende zaterdag 11 april de winkel.

KwaliEigenaren KwaliWapperdoek
Vincent & Monique Vlak voor de opening

 

“Deze Kwalitaria voorziet in een behoefte hier in Buytenwegh. Vanaf nu kan ik voor mijn kinderen hier de echte patatten halen,” zei Mariette met een glimlach. In winkelcentrum Buytenwegh was al lange tijd geen snackbar meer en dus zullen meerdere wijkbewoners hun friet daar gaan halen.

De Kwalitaria/Delifrance is echter veel meer dan een snackbar. Zij serveren ook een ruim assortiment aan broodjes. Met als opvallende specialiteit de Baquette Buytenwegh. De wethouder, onder het toeziend oog van de eigenaren en het personeel, mocht het eerste patatje scheppen. Ze deed dit met volle overgave en zo werd het een friet XL. De zak patat gaf zij vervolgens door aan de Hans, secretaris van de winkeliersvereniging. Later die dag was er gratis patat voor alle wijkbewoners.

KwaliBloemen KwaliDoek kwaliHans
  Dé officiële opening  

 

Voor het gemak hebben Vincent en Monique ook een bezorgservice. Mariette werd bijna in de verleiding gebracht om van baan te veranderen toen zij plaats nam in het speciale bezorgmobiel.

“Ik zie hier een zeer gemotiveerd team staan en heb er alle vertrouwen in dat zij deze Kwalitaria tot een groot succes gaan maken,” zo zei de wethouder voordat zij met de eigenaren het naambord onthulde. Bij de opening waren, naast de wijkmanager, ook vertegenwoordigers aanwezig van de winkeliersvereniging en de wijkvereniging.

KwaliAuto

Kwali1
Bezorgservice dienstauto Familie en vrienden zijn trots

Foto's van Christine Riem en Mark Neijssel

-advertenties-

-goede doel-