01 feerie ouverture2In het Hemelvaartweekend van 14 t/m 17 mei presenteert CKC & partners de musicalproductie Moulin Rouge. De Theaterzaal van het CKC gebouw wordt omgetoverd tot de nachtclub waar bohemiens, kunstenaars, danseressen en rijkelui zich verzamelen voor een avond vol zang, dans, muziek, circus en vermaak.

Al vanaf november verdiept de zeer gedreven productieklas zich, onder leiding van docente Karina Bes, in de drie musicaldisciplines zingen, dansen en acteren aan de hand van scenes, choreografieën en songs. De productie van Moulin Rouge is een prachtig samenwerkingsproject met partners als Cadenza Theateropleidingen, Dansschool Dansis, Annalee Duppen en Indian Dance Performing Arts Kalaawant. Het belooft dus een voorstelling van hoog niveau te worden!

Audities voor openingsact

Voor de spectaculaire openingsact wordt nog gezocht naar enthousiaste artiesten van 16 jaar en ouder die een extravagante act kunnen neerzetten. Ben jij een slangenmens, kun je jongleren of steltlopen, heb je een clown- of goochelact? Meld je dan aan voor 9 april, als individueel of als groep, voor de auditie op zaterdag 11 april bij CKC & partners.

Aanmelden kan d.m.v. een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, leeftijd, een omschrijving van je act, e-mailadres en telefoonnummer. Voor de auditie bereid je een act voor tussen de 5 en 10 minuten. De auditie vindt plaats in de Theaterzaal van het CKC gebouw aan de Leidsewallen 80 en begint om 12.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-