leerwerkloketHeb je vragen over (om- en bij-) scholing? Wil je meer weten over leren&werken? Hierover geven onafhankelijke en deskundige scholingsadviseurs informatie en advies. Aan deze dienstverlening zijn geen kosten verbonden. Het Leerwerkloket is er voor iedereen: studenten, werkzoekenden en werkenden. Werkgevers kunnen er terecht met vragen over scholing van hun medewerkers.

Nooit uitgeleerd

Leren en werken zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Een goede opleiding vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. En wie aan het werk is, moet bijblijven. Leren is niet alleen waardevol voor jongeren, maar ook voor volwassenen. Bedrijven hebben gekwalificeerde werknemers nodig. Vandaag de dag zijn mensen en organisaties nooit uitgeleerd!

Vragen over leren en werken

Heb je vragen over leren en werken zoals: Welke opleiding past bij mij en waar kan ik die volgen? Hoe vind ik een stageplek? In welke sector heb ik als werkzoekende de meeste kans op werk? Wat zijn de mogelijkheden voor bijscholing? Kan ik op mijn leeftijd nog een nieuw beroep kiezen? Is er een mogelijkheid om me te laten testen? Wat is mijn ervaring waard? Zijn er mogelijkheden om opleidingskosten vergoed te krijgen? Ken je iemand die extra ondersteuning nodig heeft bij lezen en schrijven? Met al deze vragen kan je terecht bij een Leerwerkloket.

Scholingsvoucher en leerwerkcheque bieden kansen

Onder bepaalde voorwaarden kunnen werkzoekenden gebruik maken van een soort tegoedbon: leerwerkcheque voor jonger dan 27 jaar, scholingsvoucher voor 50-plusser of scholingsvoucher voor een flexkracht.

Meer informatie

Op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan je jouw vraag digitaal stellen. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Het Leerwerkloket vind je in Zoetermeer op het Werkplein, aan het Zuidwaarts 9 in het Stadshart.

Een overzicht van de leerwerkloketten in de regio staat op haaglanden.lerenenwerken.nl

-advertenties-

-goede doel-