HR 20140416 IMG 5623Op woensdag 8 april 2015 organiseert CKC & partners in samenwerking met de Bibliotheek Zoetermeer, het Stadsmuseum, het Stadstheater en Circus Never Mind de Inspiratiemiddag Cultuur op School. Deze middag is bedoeld voor alle leerkrachten en directies van het primair onderwijs van Zoetermeer om het cultuuronderwijs te versterken.

De komende Inspiratiemiddag staat in het teken van vakoverstijgend werken. Er wordt nagedacht over hoe je cultuurvakken kunt verbinden met zaakvakken zoals, rekenen, geschiedenis en topografie. Kunstdocenten, leerkrachten, directies en medewerkers van culturele instellingen hebben de gelegenheid om te leren met en van elkaar, vragen te stellen en samen te brainstormen over (nieuwe) projecten of samenwerkingsverbanden.

 

Vierde editie Inspiratiemiddag

Dit jaar organiseert CKC & partners voor de vierde keer de Inspiratiemiddag Cultuur op School. Vorig jaar was de Inspiratiemiddag een groot succes. Vooral de workshops vielen in de smaak bij de docenten: “Het was leerzaam, maar vooral ook fijn om de verschillende betrokkenen bij elkaar te hebben. Ik heb veel nieuwe ideeën opgedaan.” Dit jaar zal de Inspiratiemiddag, na schooltijd, plaatsvinden op woensdag 8 april 2015 in het gebouw van CKC & partners.

-advertenties-

-goede doel-