posterOp 12 april is bij CKC & partners de dansvoorstelling ‘HipHop You Don’t Stop!’ te zien. Er wordt gedanst door 62 dansers waaronder leerlingen van Annalee Duppen, breakdancers van het H3C & special guests. De voorstelling laat in een uur zien waar de hedendaagse hiphopdans vandaan komt en uit welke invloeden het allemaal bestaat.

‘HipHop You Don’t Stop!’ wordt geopend met een Jam. Dit is de manier waarop hiphop is ontstaan: de muziek buiten op straat aanzetten en gezamenlijk dansen/battelen. De rest van de voorstelling is verdeeld in blokken die elk een eigen dansstijl representeren. Oldschool hiphop, Breakdance, Locking, Popping en New Style hiphop, alles komt aan bod.

Elke dans wordt ingeleid door een rap met een stukje geschiedenis op een leuke en speelse manier.

Enthousiast team

Er wordt tijdens de voorstelling gedanst door een groep van 62 enthousiaste dansers. Deze dansers zijn leerlingen van Annalee Duppen, breakdancers van het H3C (Haagse Hiphop Centrum) o.l.v. Ton Steenvoorden en Pom Arnold. Pom is een professionele danser die drie jaar lang op tournee is geweest met Cirque du Soleil.

Ze worden live begeleid door DJ Ton Steenoorden en rapper D.Chessron (Aran De Boer).

Annalee Duppen

De voorstelling is gemaakt door Annalee Duppen, hiphop docent en dus partner bij CKC & partners. Annalee Duppen is al meer dan 10 jaar dansdocent. Ze geeft les in verschillende steden, ontwikkelt dansprojecten voor de gemeente Zoetermeer en danst ze mee aan het Kunstmenu project ‘The Urban Dance Project’. Annalee heeft de voorstelling ‘HipHop You Don’t Stop!’ met een doel gemaakt: “Het doel van de voorstelling is de mensen naar huis laten gaan met het idee dat ze iets meer te weten zijn gekomen over de geschiedenis van hiphop. Het wordt een vrolijke, gezellige, spontane voorstelling waar het publiek niet stil mag zitten. “

Aanvang van de voorstelling is 15:45 uur. Kaarten kosten €7,50 en zijn te koop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-