budgetkringDe Budgetkring, een project waarmee Stichting MOOI eind 2014 startte in Zoetermeer blijkt een succes. Het project, dat erop is gericht om grip te hebben op je uitgaven en toch binnen je budget, leuke dingen te kunnen doen, is inmiddels gestart in Buytenwegh en Palenstein.

Gelukkig met genoeg

De aanmelding voor een derde kring is inmiddels gestart. Feruze Sarikas, projectleider van de Budgetkring in Zoetermeer vertelt: “Een kring bestaat idealiter uit zo'n acht deelnemers. Voorgezeten door een getrainde vrijwillige begeleider, wordt in 14 bijeenkomsten, het leefstijlprogramma ‘Gelukkig met genoeg’ doorlopen, waarvan iedere deelnemer ook een lesbundel ontvangt. De aanpak is succesvol omdat de deelnemers niet alleen het lesprogramma behandelen maar ook concreet aan het werk gaan. Tevens wordt er volop tips uitgewisseld door de deelnemers.”

Nieuwe kringen

Wegens de vaste volgorde waarin het programma met de deelnemers wordt doorlopen, is zij-instroom, als een kring eenmaal is gestart, niet mogelijk. Zo worden nieuwe aanmeldingen ingedeeld in nieuwe kringen. “Sommigen bellen met de vraag of zij ook een groep kunnen voorzitten als begeleider. Natuurlijk is ook die mogelijkheid er”, aldus Feruze.

Meedoen?

Voor de derde Budgetkring kan nog worden aangemeld. Meedoen? Bel naar 079 - 346 20 00 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie op www.budgetkring.nl.

-advertenties-

-goede doel-