Sannavan Illah van OyenElke eerste zondag van de maand is het vaste prik in restaurant de Sniep: jazz liefhebbers verzamelen zich dan voor het populaire maandelijkse jazz concert van Fascinating Jazz. Deze maand zullen zij iets langer geduld moeten hebben, vanwege de Paasdagen is het concert verschoven naar maandag, Tweede Paasdag.

En dan zijn we meteen weer in goed gezelschap, want dan komt pianiste/vocaliste Sanna van Vliet met haar groep 'Sannavan', bestaande uit drummer Marcel Serierse, contrabassist Marius Beets en gitarist Ed Verhoef.

Sanna begon al op jonge leeftijd met pianolessen. In 1993 werd ze aangenomen aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, met als hoofdvak jazz-zang. Ze studeerde af in twee hoofdvakken: Jazz-zang (Master Degree) en jazzpiano (Bachelors Degree). Vervolgens ging ze naar Kopenhagen om daar een 3-jarige docentenopleiding te volgen, waar zij in 2009 haar docenten certificaat CVT kreeg.

Al enige jaren ervoor richtte Sanna van Vliet haar eigen kwartet op, waarmee ze op toonaangevende jazzpodia optrad (o.a. North Sea Jazz, The Hague Jazz, Bimhuis, Amersfoort Jazz Festival). Ze trad met heel veel bekende jazzmusici op, zoals John Engels, Harry Emmery, Ruud Jacobs, Doug Rainey, Eric Ineke, Martijn van Iterson e.v.a. Na een aantal cd's te hebben uitgebracht heeft ze in 2010 haar nieuwste ‘Dance on the Moon’ gepresenteerd. Sanna is naast haar optredens ook actief als docent. Ze geeft zangles en vocaal combo-les op het Koorenhuis en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Dit alles betekent dat de organisatie ook nu weer een kei van een jazzmuzikante heeft kunnen uitnodigen, die garant staat voor swing!

Zoals altijd begint het concert om 15:00 uur; zaal open 14:15 uur. Toegang € 7,50.

Naast de mogelijkheid om na afloop van het jazzconcert een speciaal driegangen keuzemenu in het Restaurant te gebruiken, kunt u ook overwegen om eerder die dag gebruik te maken van de Paasbrunch à € 24,50 p.p.

Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - of 079 3316177

Verwacht op 3 mei: Rob Agerbeek Trio (plays Gershwin)

-advertenties-

-goede doel-