Paaslunch 20 04 2014 161e Paasdag is er een lunch met het Paasverhaal en muziek voor alle wijkbewoners, in het kooktheater van Woonzorgcentrum Haaglanden aan de Florence Nightingalelaan. De deuren gaan om 12.30 uur open, aanvang is 13.00 en slot is 15.00 uur. De toegang is gratis.

Alweer voor de vierde keer wordt er op een 1e Paasdag door het Nicolaasproject en Perron 28 een maaltijd met programma voor de wijk georganiseerd. Janneke en Wilma zijn de gastvrouwen, geholpen door veel vrijwilligers, waaronder ook weer een aantal leerlingen van het Alfrinkcollege die hun Mas stage doen.

Het is een mooie gelegenheid om die dagen van andere mensen te genieten én het Paasverhaal te horen. Blijf die dag vooral niet alleen thuis! Misschien is het een idee om uw buurvrouw en/of buurman mee te vragen, omdat u weet dat die anders de hele dag alleen zal zijn? Tip: ga eerst naar de kerk of Perronmeeting en kom dan naar de lunch! Opgeven vooraf is heel fijn, maar als u op het laatste moment besluit om te komen: doen!!

Opgeven kan bij het Nicolaasproject Oosterheem of bij Perron 28. Bellen kan naar Wilma 06 141 73520.

-advertenties-

-goede doel-