Tony Spinner 2Zaterdag 3 mei treedt Tony Spinner op in JJ Music House. Deze gitarist van wereldklasse toert met zijn eigen band, de Tony Spinner Band. Tony Spinner was tien jaar lang de slaggitarist en achtergrondzanger bij Toto. Met die band toerde hij veelvuldig de hele wereld over. Hij is ook te horen en te zien op alle live-albums en dvd’s die sinds 1999 van Toto zijn verschenen.

De muziek draait enkel om emotie, plezier en het goede gevoel. De muziek varieert van stevige rockers, gevoelige bluessongs, funky grooves en een rauwe boogie tot spannende jams, waarin met name Tony Spinner zelf zijn instrument laat spreken. Maar centraal staan altijd groove, dynamiek en een open, pure sound.

Naast Tony bestaat de band uit bassist Michael Mulder en Alex Steier. Tony heeft voor deze Nederlandse ritmesectie gekozen juist omdat Alex en Michael perfect passen in de muzikale koers die Tony voor ogen heeft.

Een optreden waar je bij moet zijn!! Aanvang van het optreden: 21.30 uur.

Voor meer info www.jjmusichouse.nl Kaarten zijn in de voorverkoop € 10,- (online verkrijgbaar) Kaartverkoop bij de deur is € 12,50.

Routebeschrijving JJ Music House: de Van der Hagenstraat uitrijden tot het einde, vervolgens het fietspad volgen. Na 200 mtr ligt

JJ Music House aan de rechterkant (nr 34a). Parkeren kan op de grote parkeerplaats bij de sportvelden.

-advertenties-

-goede doel-