2012 0605017Een 21-jarige man raakte vrijdag 25 april kort voor middernacht gewond bij een beroving op het Polderpad (Buytenpark). Het slachtoffer werd door twee mannen van zijn telefoon beroofd en daarbij met een mes in zijn arm gestoken.

Het slachtoffer liep over het Polderpad toen hij op zijn telefoon wilde kijken hoe laat het was. Plots verschenen er twee mannen die hem beroofden. Het slachtoffer verzette zich tegen de twee mannen waarbij één van hem een mes tevoorschijn haalde. De dader stak daarbij de man met een mes in zijn arm. Het slachtoffer werd vervoerd naar een ziekenhuis.

Signalement verdachten
Van de twee daders is het volgende signalement bekend; twee mannen. De 1e verdachte heeft een Arabisch uiterlijk, circa 20 jaar oud en 1.75 mtr lang. Hij droeg witte sportschoenen en een zwarte trainingsbroek van Adidas. Met daarbij een donkere jas, merk Moncler.

De andere dader heeft een blanke huidskleur en is circa 18-19 jaar oud. Hij is circa 1.65 mtr lang en droeg zwarte sportschoenen en een grijs trainingspak eveneens van Adidas. Deze man droeg een zwart petje.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-