20140420-14350Kent u de Balij? Naast de Balij met zijn bos vindt u er ook het Libellenreservaat (poldertuinen), de stadsboerderij De Balijhoeve en de Floraplas. De Balij is een relatief jong gebied, aangelegd in de periode voor en na de Floriade. Voor bewoners een heerlijk gebied om te wandelen, fietsen en te spelen. Dieren op de stadsboerderij bekijken, beleven en ontdekken van natuur en libellen spotten in het Libellenreservaat.

Doe mee met deze wedstrijd en breng het leven in en om de Balij zo origineel mogelijk in beeld. Bij het beoordelen van de inzendingen wordt gelet op: herkenbaarheid van het onderwerp, originaliteit, kwaliteit, compositie en scherpte van de foto.

U kunt uw foto’s insturen vóór 15 november digitaal naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U mag maximaal 3 foto’s inzenden, het formaat van de foto moet minimaal 1 MB en mag maximaal 5 MB zijn onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.

De gemeente krijgt de rechten om uw foto te gebruiken voor het onderwerp Biodiversiteit. Bijvoorbeeld op de gemeentesite of bij tentoonstellingen. Bij publicaties wordt altijd uw naam vermeld. De foto’s worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Heeft u vragen over de wedstrijd, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Deze wedstrijd is onderdeel van het programma Duurzaam Zoetermeer, onderwerp biodiversiteit. Leven in een groene, natuurrijke omgeving maakt de mens gezond en gelukkiger. Daarbij wil de gemeente graag de natuurlijke verscheidenheid aan planten en dieren op haar grondgebied bevorderen. Alle organismen leven in een complex netwerk met elkaar samen. Zo vormen ze een verzekering voor onze toekomst.

-advertenties-

-goede doel-