Ph Paar  Band

Op zondagmiddag 4 mei zal optreden bij Fascinating Jazz Philip Paar & The Sinatra Connection met Philip Paar - vocals, Kees van Zijp - piano, Patrick Schenkius - gitaar, Hein de Jong - vibrafoon, Marcel Booij - contrabas en Bob Dekker - drums.

Philip Paar is een zanger in de grote traditie van vocalisten als Frank Sinatra, Perry Como, Tony Bennett en Mel Tormé, maar wel met een eigen geluid, presentatie en uitstraling! Hij trad eerder op met Madeline Bell (USA), Georgie Fame (U.K.) en de Nederlandse vocaliste Gerrie van der Klei. Hij won diverse muziekprijzen, waaronder de Conamus Award. Voor de TROS en RTL4 werkte Philip mee aan tv- en radioprogramma's, waaronder een optreden met het combo van Cor Bakker. Hij zong ook voor de AVRO met het Metropole-orkest, met de Skymasters alsook met de Swingmates o.l.v. Frits Landesbergen. Op het Leidse Jazzfestival won hij de Keytown Award als beste solist met o.a. Louis van Dijk, The Dutch Swing College Band en The Young Sinatras. Vorig jaar zong Philip Paar ook tijdens de Jazz Night van Zoetermeer Jazz met Scott Hamilton (USA). Kortom, een vakman die met zijn begeleiders bij Fascinating Jazz zeker niet mag ontbreken.

Aanvang 15:00 uur - toegang € 7,50 p.p.

Herdenkingsdag

De organisatie houdt natuurlijk rekening met het feit dat 4 mei een dag is van bezinning, die uiteraard wordt gerespecteerd. Dit betekent dat de organisatie er op zal toezien dat het concert binnen het geplande tijdschema zal worden gehouden. Ook tijdens het gebruik van het diner in het restaurant, wordt met de herdenking rekening gehouden.

Reserveren kan gratis via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of bel 079 3316177. Als u, na te hebben gereserveerd, alsnog verhinderd bent, geef dit dan door aan de organisatie dan wel aan de Sniep (079 3300980).

Het eerstvolgende en laatste jazzconcert van dit seizoen is op zondag 1 juni, wanneer The Windmill Big Band op zal treden.

-advertenties-

-goede doel-