dp-OudekerkextkerkZaterdag 26 april zal het maandelijkse orgelconcert in de Oude kerk worden verzorgd door de vaste organist Ronald de Jong. Tijdens dit feestelijke Koningsdagconcert zal Ronald de Jong werken spelen van o.a F.Asma ( Hollandse Rhapsodie), W.Mudde (Waer dat men sich al keerd of wend), Sonate no 2 van F.Mendelssohn en Scherzo van R.de Jong .

De aanvangstijd is 15.00 uur tot 16.00 uur Het concert is gratis toegankelijk maar er is wel een collecte bij de uitgang.

Lunchpauzeconcert Oude Kerk Zoetermeer

Woensdag 23 april zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude Kerk (dorpstraat 59) worden verzorgd door Laura Rafecas (viool) en Roderigo Robles.(vleugel). Op het programma werken van Turina en de Falla. Beide musici komen oorspronkelijk uit Spanje en zijn zeer verweven met Catalonische muziek .Ze wonen inmiddels al jaren in Nederland en hebben hier ook gestudeerd aan de Nederlandse Conservatoria.

De organisatie van de orgelconcerten, inloopconcerten en de wekelijkse lunchpauzeconcerten is in handen van de ‘Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer’ www.concertenzoetermeer.nl

Oude Kerk Zoetermeer, Dorpsstraat 59

-advertenties-

-goede doel-