Van 2 t/m 5 juni 2014 organiseert Palet Welzijn met ondersteuning van de gemeente Zoetermeer en vele sponsoren alweer de achtste rolstoelvierdaagse. Veel mensen die afhankelijk zijn van begeleiding om naar buiten te kunnen kijken weer uit naar dit evenement. Lekker vier dagen naar buiten en genieten van de natuur.

rolstoel4daagse2De rolstoelvierdaagse kan alleen een succes worden als er genoeg vrijwilligers zijn die de rolstoelen willen duwen. De organisatie zoekt daarom vrijwilligers die het leuk vinden om de deelnemers een leuke middag te bezorgen, een rolstoel kunnen duwen en natuurlijk het leuk vinden om er samen een onvergetelijke week van te maken. De routes zijn in de wijk waar ook het startpunt is, dit is meestal in de buurt van een verzorgingstehuis.

Er wordt ongeveer 3 á 4 kilometer per dag gelopen en halverwege is er een pauze voor een versnapering. Maandag, dinsdag en woensdag wordt er in de middag gewandeld en op donderdag worden alle deelnemers en vrijwilligers om 18.30 uur in het stadshart verwacht, waar ze door de burgemeester, wethouder en belangstellenden worden ontvangen met muziek, bloemen en ballonnen. Na afloop worden op de locaties de medailles uitgereikt en is er muziek en een hapje en drankje.

Doet u mee ??? U kunt zich opgeven bij: Gerda Neehoff Coördinator vrijwilligers Palet Welzijn. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-29572319

-advertenties-

-goede doel-