20140411-13931Ondernemers - Workshop bedrijfsfinanciering bij TerZake Het Ondernemershuis:

Het is een groeiend probleem, steeds meer ondernemers in het MKB hebben problemen met het vinden van financiering. Banken stellen hogere eisen aan kredietverlening en goede alternatieven zijn nauwelijks voorhanden. Toch zijn er verschillende financieringsvormen die uitkomst kunnen bieden, denk bijvoorbeeld aan leasen. Ook kunt u met eigen kapitaal misschien meer dan u denkt.

De Panteia Academy biedt een reeks workshops voor ondernemers over verschillende aspecten rond financiering. Panteia is een belangrijk kenniscentrum voor het MKB en heeft daarom expertise in huis waarmee u uw voordeel kunt doen.

Wilt u meer grip krijgen op welke financieringsmix het beste bij uw bedrijf past? Dan kunt u zich met behulp van de workshops van Panteia oriënteren op de nieuwe ontwikkelingen in financiering en financieringsmogelijkheden. Onder meer wordt aandacht gegeven aan wat u nu van banken kunt verwachten, welke alternatieve financieringsmogelijkheden er zijn, hoe u de waarde van uw bedrijf bepaalt, en wat u met een jaarrekening of ratings moet aanvangen. Dit is uw kans om deel te nemen aan de workshop ’Bedrijfsfinanciering’.

De leiding van de workshop is in deskundige handen. Panteia is een belangrijk kenniscentrum op het gebied van ondernemerschap; expertise op allerlei vraagstukken rond ondernemerschap is dan ook ruimschoots voorhanden.

Datum: 24 april 2014
Tijd: 15.30 – 17.30
Deelname: gratis. Er is beperkt plaats dus meld u van tevoren aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 079 - 346 97 00

-advertenties-

-goede doel-