Winnaars HKZ-CKC Ensembleconcours 2014 - 2

Afgelopen vrijdag vond de spannende finale van het prestigieuze HKZ-CKC Ensembleconcours plaats. De meest getalenteerde ensembles presenteerden zich in het CKC aan het publiek en de vakjury.

Winnaars HKZ-CKC Ensembleconcours 2014Vocal group Blue Lavender ging naar huis met de eerste prijs. Drum- en gitaarensemble System of Alexandria werd tweede en het vioolensemble Kafe Rojo derde. Wethouder Hans Haring reikte de publieksprijs uit aan Strijkensemble 1801.

Uiteraard is het CKC trots op zijn muziekleerlingen en docenten. Op deze spannende muziekavond halen zij het beste uit zichzelf naar boven en laten ze horen wat ze hebben geleerd. Zij plaatsen het CKC in de top van de amateurmuziekwereld en trakteerden het publiek op een spectaculaire en onvergetelijke avond.

Naast eeuwige roem hebben de winnaars cadeaubonnen, een optreden, een workshop of een masterclass gewonnen. Het CKC, alle deelnemende leerlingen en het publiek kunnen terug kijken op een zeer geslaagde avond! Het HKZ-CKC Ensembleconcours 2014 werd gesponsord door HKZ Specialisatie.

-advertenties-

-goede doel-