Het nieuwe college van Zoetermeer wil graag dat de stad zich uitspreekt over het hoofdlijnenakkoord voor 2014-2018. Van woensdag 23 april tot dinsdag 6 mei vindt hiervoor een inspraakronde plaats. Iedereen krijgt de kans te reageren op de hoofdlijnen. Alle reacties worden bekeken, gewogen en voor zover mogelijk meegenomen in de definitieve versie van het collegeprogramma 2014-2018. Dit programma wordt samen met de nieuwe wethouders aan de raad gepresenteerd op maandag 19 mei.

20140327-13112In het hoofdlijnenakkoord staan de grote lijnen waar het college zich de komende vier jaar op wil richten. Iedereen in Zoetermeer kan zijn of haar mening geven over deze hoofdlijnen. De belangrijkste vraag hierbij is op welke wijze de hoofdlijnen aansluiten bij de behoefte van de stad en zijn gebruikers. Het akkoord staat vanaf 23 april op de website van de gemeente Zoetermeer. Reacties kunnen via de website, de facebookpagina en het twitteraccount van de gemeente worden gegeven. Voor degenen die liever op papier reageren liggen vanaf 23 april formulieren klaar bij de wijkposten, het publieksplein en de bibliotheek.

Voor het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties vinden twee aparte bijeenkomsten plaats op respectievelijk 23 en 24 april. Tijdens deze bijeenkomsten worden de hoofdlijnen besproken en kan iedereen zijn reactie geven. Voor beide bijeenkomsten worden uitnodigingen verstuurd.

-advertenties-

-goede doel-