DSC05395Dierenparadijs Royal Canin Specialist Shop heeft twee filialen in de Dorpsstraat en vanaf april is er een echte dierenarts aan de winkel toegevoegd. Eigenaresse Patricia Tjepkema liep al enige tijd met het idee rond en vond een goede samenwerkingspartner in Dr Woof. De dierenarts kwam al enige tijd langs voor het vaccineren van huisdieren, maar gaandeweg ontstond het plan tot verdere samenwerking. Het resultaat is een dependance van Dr Woof's dierenartsenpraktijk, ín de winkel van Het Dierenparadijs, die hiervoor een speciale ruimte gereserveerd heeft achter in de winkel.

De praktijk zal geopend zijn van dinsdag t/m zaterdag, van half 11 tot 12 uur. Zónder afspraak kunt u terecht voor consult, chippen, vaccineren, urine en huid onderzoek. Voor zaken als castratie kater, bloed of feces onderzoek dient een afspraak gemaakt te worden. Tevens heeft Dr Woof dieetvoeding van alle bekende merken in het assortiment.

Patricia is blij met de uitbreiding van de winkel, maar het einde is nog lang niet in zicht. Zo zal het Dierenparadijs binnenkort waarschijnlijk ook een trimsalon in de winkel krijgen, volgens dezelfde shop in shop constructie. Bij het Dierenparadijs wordt de klant ook telkens weer verrast met leuke acties of thema dagen. Zo zal op 3 mei aanstaande een ‘Dag van de Teckel’ gehouden worden.

-advertenties-

-goede doel-