reunie 6e klas 1979

Klas 6 met meester Ruud Vlak, 1979

Ter ere van het 40-jarig jubileum (1974-2014) zal er een reünie worden gehouden voor de Christelijke Prinses Amaliaschool, op het Overwater 3 te Zoetermeer. In het 40 jarig bestaan van de school heeft de school diverse keren een andere naam gekregen, zo kennen veel leerlingen van het begin de school waarschijnlijk beter als Prins Clausschool, maar de school stond ook bekend onder de namen Jan van Nassauschool, Prins Constantijnschool en Prins Johan Frisoschool.

Meester Ruud Vlak gaf in 1979 les aan de zesde klas, nog lang voor de groepen op school ingevoerd werden. Wie herkent hem nog als zijn oude meester? Weet jij wat er van je klasgenootjes van toen is geworden?

Alle oud-leerlingen en oud-collega’s die op een van deze scholen op het Kerkenbos 22 of het Overwater 3 hebben gezeten, zijn van harte welkom op donderdag 26 juni op de locatie aan het Overwater 3.

De reünie is als volgt onderverdeeld:

17.00-19.00 uur:     voor leerlingen die zijn geboren tussen 1993 en 2001

20.00-22.00 uur       voor leerlingen die zijn geboren voor 1993

reunie 1 klas 1983Het belooft een gezellige drukte te worden waar onder het genot van een hapje en drankje mooie herinneringen kunnen worden opgehaald! Op de facebookpagina van de reünie begint de voorpret al met vele oude klassenfoto’s die zijn geüpload door verschillende oud-leerlingen: www.facebook.com/reunieoverwate3rzoetermeer

U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (o.v.v (meisjes)naam en of u aanwezig zult zijn op de reünie in de middag of de avond). Via Facebook (reunie Overwater Zoetermeer) en mail wordt u na aanmelding verder op de hoogte gehouden.

-advertenties-

-goede doel-