DSC 1759

DSC 1246Nick en Simon moesten zaterdagavond 4 april helaas afzeggen wegens ziekte, maar de organisatie van de Nacht van Volendam zag kans hen te vervangen door andere Volendamse artiesten van formaat: de 3 J´s. Toch moesten de vele bezoekers even geduld hebben, tot 1 uur ’s nachts was er geen Volendammer te bekennen op het grote podium in Silverdome… Wel hield DJ Maurice de stemming er goed in en waren er optredens van Theodoor Visscher, het Zoetermeerse trio ‘Melange’ en feestduo ‘Helemaal Hollands’.

Na ‘Helemaal Hollands’ kwamen de 3 J’s het podium op en kregen met het wiegelied de handen op elkaar van het publiek. Ook de meezingers van de 3J’s werden luidkeels gewaardeerd. De afsluiter van de avond was Jan Smit die ook de meezingers op zijn hand kreeg.

 

Leuk weetje... is dat de schoonouders van Jan Smit een kraampje hadden met broodjes vis voor de verkoop/consumptie. Geheel in Volendamse sfeer dus!

Toeschouwers die toch een beetje teleurgesteld zijn door het afzeggen van Nick en Simon krijgen nog een herkansing, Nick en Simon zullen op 5 mei weer in Zoetermeer zijn en dan spelen op het Bevrijdingsfestival!

DSC 1713 DSC 1237
DSC 1639 DSC 1723

 

DSC 1791

Meer foto's vindt u op onze fotogallery: www.zoetermeeractief.nl/z-meerders/foto-albums/2014-nacht-van-volendam

en op de fotosite: vwarmerdam.smugmug.com//Nacht-van-Volendam/

 

Alle foto's: Gerard van Warmerdam

Met dank aan Marja de Laaf

-advertenties-

-goede doel-