peuterochtend 020414

Peuter Kian is geconcentreerd aan het werk in de speelhoek

Op woensdag 2 april organiseerde KBS De Spelevaert aan de Irisvaart 2-4 voorde tweede keer een peuterochtend. Er kwamen ongeveer 20 peuters op bezoek met hun pappa of mamma om kennis te maken met de basisschool. In het begin moesten ze even wennen. Maar na korte tijd , toen één van de juffrouwen een verhaaltje had voorgelezen, gingen ze lekker aan het spelen. In twee klassen konden de peuters onder leiding van juffrouw Marleen en juffrouw Susanne naar hartenlust puzzelen, met de zandtafel spelen, op het klimhuis, een schaap in de wei plakken, op het Touch screen memory spelen, enz. Na limonade te hebben gedronken met een cracker erbij, gingen ze ook nog lekker buiten spelen. Het was tenslotte mooi weer! Toen was het tijd om naar huis te gaan. Iedereen kreeg nog een Spelevaerttasje mee als herinnering met een mooie foto van de peuters op het klimhuis.

De Spelevaert wil deze peuterochtenden vaker gaan organiseren om alle peuters in de buurt de gelegenheid te geven een keer lekker te komen spelen en wennen aan de basisschool.

Belangstelling voor de Spelevaert? Voor informatie: tel 3318004 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

-advertenties-

-goede doel-