The Fusioneers

De Fusioneers

Zaterdagavond is een jazz-fusionavond in JJ Music House met een optreden van De Fusioneers en LEA. Beide bands zijn afkomstig uit de Randstad. Ze brengen een melange van heerlijke fusionmuziek en contemporary jazzrock van o.a. Jeff Lorber, Dave Weckl, Mezzoforte, George Duke, Mike Stern

Hier en daar zal het publiek een eigen compositie horen. Vanuit een groovende ritmesectie worden harmonische klanken afgewisseld met virtuose solo’s. Het kwartet van doorgewinterde ervaren goed opgeleide musici, hebben hun sporen ruimschoots verdiend met het spelen in bands en formaties in allerlei stijlen en niveaus. De Fusioneers, soms vergezeld van muzikale gasten, doen er alles aan om de vele fusionliefhebbers een onvergetelijk optreden te bezorgen!

Bezetting van de band; John van Roosendael (gitaar), Fred Fierst (tenorsaxofoon), Willem Snijders (toetsen), Robert Nolden (bas) en Richard Smit (drums)

LEADe tweede artiest is LEA: Lea Abdulhak, is bassist / singer-songwriter, componist, arrangeur en producer. LEA begon haar carrière in moderne dans en toerde door Europa met diverse dansgroepen. Laat in de jaren ’80, ontdekte ze haar liefde voor de basgitaar. Alle muziek is origineel materiaal, geschreven, gecomponeerd, gearrangeerd en geproduceerd door Lea. Lea’s muziekstijl is een mix van Funk / Rock / Pop / Soul

De jazz-fusionavond begint om 21.30 uur. Voor meer info www.jjmusichouse.nl

Routebeschrijving JJ Music House: de Van der Hagenstraat uitrijden tot het einde, vervolgens het fietspad volgen. Na 200 mtr ligt JJ Music House aan de rechterkant (nr 34a). Parkeren kan op de grote parkeerplaats bij de sportvelden.

-advertenties-

-goede doel-