2012 0421032Zaterdag 5 april organiseert basisschool de Triangel samen met peuterspeelzaal Beestenboel en de BSO van Kern Kinderopvang een gezellig en informatief peuterfestival.

Ouders/ verzorgers kunnen tussen 10.00 en 12.00 uur langs komen op de interessante markt met kraampjes bemand door mensen van verschillende dienstverlenende instellingen uit Zoetermeer. Zo kunt u informatie krijgen over de peuterspeelzaal, de voor- en naschoolse opvang en de basisschool, alle drie gevestigd in het gebouw aan de Vlasakker.

Verder zijn er kraampjes waar informatie te krijgen is over o.a.:

2012 0421027De Jeugdgezondheidsdienst (met de schoolarts, de logopediste en de diëtiste), Meerpunt (voor al uw vragen op het gebied van opvoeding), de bibliotheek Zoetermeer, de Brede school, de Jeugdtandverzorging en de stichting Piëzo. Kinderboekhandel Silvester heeft een mooie collectie peuter- en kinderboeken en sportschool Mulder is present om informatie te geven over eventuele sportlessen.

Ook voor de peuters zelf is er genoeg te doen, zij kunnen bijvoorbeeld meedoen met de workshop ‘gym voor ouder en kind’ van Pro Patria, of bij de medewerkers van de bibliotheek ‘interactief’ luisteren naar een mooi verhaal. De leerkrachten van de school verzorgen een spannend poppenkastverhaal, de kleintjes kunnen worden geschminkt, en last but not least is er een springkussen voor peuters. Speciale attractie dit jaar: een echte kip met pas uitgebroede kuikens en een lammetje!

Het Peuterfestival wordt gehouden in het gebouw van de Triangel aan de Vlasakker 33-35 in de wijk Seghwaert, het festival duurt van 10 tot 12 uur.

-advertenties-

-goede doel-