Chris Ende 2Een avond niet meer bij kunnen komen van het lachen? Kom dan op zaterdag 5 April gezellig met je vrienden of familie naar de Live Stand Up Comedy Show bij 2B-Home in Zoetermeer.

Een avond vol gezelligheid en de leukste grappen. Gezellig met je vrienden/familie genieten van verschillende comedy talenten die er voor gaan zorgen dat de tranen in je ogen zullen schieten van het lachen.

Een van de best bewaarde geheimen van de hedendaagse comedy is met stip: Chris van der Ende. Hij is dan wel het enfant terrible van de Stand Up Comedy, maar ook een van de grootste talenten. Zodra je hem beter leert kennen, zou je hem direct willen adopteren. Ook Bert Kleijweg, Paul Westra, Clive Emanuelson, Steven Stol, Jelle Bril en Paul Schoolderman zullen optreden op de stand up comedy.

De Live stand Up Comedy Show zal beginnen vanaf 20.00 uur. Entree bedraagt € 6,- per persoon en vindt plaats via verkoop aan de deur. Om zeker te zijn van een plekje raden wij je aan om van te voren aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een Viptafel is te boeken voor €19,50 p.p.

2B-Home Party Centre
Dr. J.W. Paltelaan 103

 

-advertenties-

-goede doel-