le-langeland2Zaterdag 5 april opent het LangeLand van 10.00 tot 16.00 uur zijn deuren voor iedereen die benieuwd is naar wat zich allemaal voor- en achter de schermen afspeelt in het ziekenhuis.

De open dag staat bol van de activiteiten, verspreid over een groot deel van het ziekenhuis. Er is een informatiemarkt met diverse stands en rondleidingen o.a. over de afdelingen radiologie, verloskunde, het dialysecentrum en het OK complex.

Daarnaast kunt u zelf de verschillende poliklinieken/afdelingen van uw keuze bezoeken, waar u door de specialisten en verplegend personeel wordt opgewacht voor een rondleiding. Bezoekers kunnen zich laten onderwerpen aan een gehoortest bij de KNO, longfunctie blazen op de longpoli, en de bloeddruk laten meten.

Er is een speciaal programma voor kinderen. Ze kunnen zich laten fotograferen in een doktersjas, grabbelen in de grabbelton en zich laten schminken. Natuurlijk kunnen zij weer op bezoek bij de poppendokter die hun pop of teddybeer aan een uitgebreid onderzoek onderwerpt. Er is voor ieder wat wils tijdens de open dag.

-advertenties-

-goede doel-