Eline Gemerts

Voor deze Fascinating Jazz, op zondag 6 april, heeft de organisatie het  Harry Emmery Trio uitgenodigd, samen met Eline Gemerts.

Harry Emmery 2 by Ron JennerDe organisatie en De Sniep zijn uitermate ingenomen met de komst van deze geweldige musici! Contrabassist Harry Emmery kan zich scharen tot een van de top bassisten van Europa, met name zijn zeer creatieve stijl en de wijze hoe hij de contrabas beheerst hebben hem hoog op de ranglijst gezet van meest geliefde jazzmuzikanten. Zo speelde Harry met grote namen zoals Chet Baker, Dorothy Donegan, Archie Shepp, Freddy Hubbard, Enrico Morricone, maar ook met Ann Burton, Denise Jannah, Candy Dulfer en Louis van Dijk e.v.a. Daarnaast is deze sympathieke bassist een uitstekend bandleider.

Op piano heeft hij Harry Happel uitgenodigd, ook weer een kei op dit gebied, die al eens eerder bij Fascinating Jazz in de Sniep heeft opgetreden, toen in het trio van vibrafonist Frits Landesbergen.

Op drums is Cyril Directie gevraagd; een fenomeen, die al menig keer door Fascinating Jazz is uitgenodigd, laatst nog bij het optreden tijdens de Jazznight van Zoetermeer Jazz waar hij Kim Hoorweg begeleidde.

En dan de zangeres; Eline Gemerts. Het is heel goed mogelijk dat u van haar nog niet had gehoord, toch heeft zij al een paar keer in Zoetermeer opgetreden o.a. tijdens het Wilhelminaparkconcert en ook tijdens Zoetermeer Culinair, waar zij o.a. werd begeleid door pianist Cor Bakker. Eline Gemerts is een zeer professionele vocaliste, die van alle markten thuis is. Ook op het gebied van de Braziliaanse Bossa Nova is Eline zeer vakkundig.

Aanvang: 15:00 uur - toegang € 7,50 p.p.

 

Kortom, een jazzmiddag waar u graag bij wilt zijn!

Heeft u nog niet gereserveerd, dan is het raadzaam om dit alsnog tijdig te doen, door een e-mail te sturen naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt ook telefonisch reserveren via 079 3316177.

 

Foto: Ron Jenner

-advertenties-

-goede doel-