Reflection 2013

Het project Reflections is ontstaan op initiatief van CKC docente Melanie Sloot. Dansgroep Move On is een modern/jazz productiegroep opgericht in 2001 door Melanie en verbonden aan het CKC. De groep bestaat uit enthousiaste jongeren die allemaal een gedegen basis en beheersing hebben in verschillende dansdisciplines. De dansers gaan de uitdaging aan om de twee verschillende danswerelden samen te brengen. Ze zullen werken aan een dansvoorstelling en educatieve dansworkshops voor middelbare scholen op het zonnige Curaçao.

Naast de producties die vanuit het CKC worden georganiseerd neemt Move On ook deel aan andere dansprojecten zoals Reflections. “Het is reflections wit B - zwartbelangrijk om een podium te creëren voor Nederlandse en Curaçaose amateurdansers. Daarnaast is het goed om de samenwerking tussen deze twee werelden te stimuleren. Uiteraard zijn ook aspecten als de wederzijdse verrijking, verdieping en het leren van elkaar zeer belangrijk binnen het project”, aldus Melanie Sloot.

Buiten de steun van het CKC en het Prins Bernhard Fonds op Curaçao is ook een crowdfunding campagne gelanceerd op Voordekunst.nl.
De inmiddels succesvol afgeronde campagne leverde een groot aantal donaties op van bedrijven en particulieren.

Ook zijn op 27 april meerdere dansvoorstellingen georganiseerd waarin Move On samen met andere enthousiaste dansleerlingen van het CKC het publiek trakteren op de mooiste choreografieën. De opbrengst komt ten goede aan het project. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van het CKC.

-advertenties-

-goede doel-