rolstoel4daagse2Op 27 mei 2013 is het weer zover, dan start de 7e rolstoelvierdaagse van Zoetermeer. Het is elk jaar weer een feest om de deelnemers en vrijwilligers te zien genieten van dit evenement. Vier dagen samen op pad, genieten van het buiten zijn, de natuur, het gezellige praten met elkaar en ergens pauzeren met een kop koffie, drankje of een ijsje. Van 10 verschillende vertrekpunten in Zoetermeer kunt u starten voor een wandeling van 4 tot 5 kilometer. Voor deelnemers die slecht ter been zijn maar geen eigen rolstoel hebben kan Palet Welzijn voor een rolstoel zorgen.

Omdat er elk jaar meer deelnemers meedoen, zijn er ook meer vrijwilligers nodig. Naast de mantelzorgers zijn er ook nieuwe vrijwilligers nodig die voor 1 of meerdere dagen een rolstoel willen duwen. Wilt u mee lopen als vrijwilliger of deelnemer in de rolstoel? U bent meer dan welkom.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Sabine Wendling, Coördinator Albrandswaard.06-53833974 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerda Neehoff, Coordinator vrijwilligers 06-29572319 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-