kikker-3ballonnen

De hele maand april hebben de kinderen er een nieuw vriendje bij die gezellig bij ze komt spelen en knuffelen; Kikker is z’n naam. Groep Verticaal 1 van kinderdagverblijf De Drie Ballonnen in Buytenwegh doet de hele maand april van alles in het thema Kikker. Knutselen, verhaaltjes maar ook leuke activiteiten met in dit thema.

Kikker vindt het heel gezellig bij de kinderen en speelt en knuffelt met allemaal. Daarentegen zorgen alle kinderen goed voor Kikker. Maandag en dinsdag was er zelfs kikkerdag. De kinderen mochten alles wat zij van Kikker hadden meenemen om aan de andere kinderen te laten zien.
Zo kwamen er kinderen met kikkerknuffels, kikkerboekjes en sommige zelfs helemaal in het groen gekleed.

De juf toverde alle kinderen om tot kikkers, ze kregen groene shirts aan en een mooie kikkermuts op hun hoofd. Hierna las de juf voor uit het boekje ‘Kikker vindt een vriendje’.  “De hele dag hebben de kinderen zich als kikkertjes gedragen, het was een gekwaak van jewelste”, aldus juf Sonja.

IMG 1485 IMG 1499 IMG 1502

Op het Dagverblijf in Oosterheem kwamen jonge geitjes op bezoek. De kinderen konden de lammetjes aaien, knuffelen en bekijken. De groepen van het kdv kwamen om de beurt een kijkje nemen.

-advertenties-

-goede doel-