energiepartyBesparen op de energierekening en zo meer geld overhouden voor leuke dingen, is gemakkelijker dan men denkt. Iedereen is van harte welkom op de ‘Watt meer plezier met energiemarkt’ op zaterdag 20 april van 12.00 tot 16.00 uur in de raadzaal van het Stadhuis. Op deze markt staan leveranciers van alle energiebesparende maatregelen bij elkaar. Zij vertellen over isoleren, HR++ glas, zonnepanelen, kosten en besparingen en duurzame energie.

Alle huiseigenaren hebben een brief ontvangen met een kortingscoupon, die zij op de informatiemarkt kunnen inleveren om 15 % korting te ontvangen op energiebesparende maatregelen.

Zoetermeer plezier

De energiemarkt is onderdeel van de campagne ‘Zoetermeer plezier met energie besparen’. Tijdens deze campagne informeert de gemeente haar inwoners over de mogelijkheden om energie te besparen en de voordelen die dit oplevert. Door het besparen van energie blijft er geld over voor leuke dingen! Meer informatie is te vinden op www.zoetermeerplezier.nl . Geïnteresseerden kunnen op deze site bekijken welke maatregelen in hun geval de grootste besparing opleveren, en welke ondernemers meedoen.

-advertenties-

-goede doel-