20130417 12657

Het Lustrum van Perron 28 in Oosterheem, ze bestaan nu vijf jaar, wordt gevierd met veel activiteiten en feestjes voor de verschillende leeftijdsgroepen. De jongste kinderen hadden woensdagmiddag 17 april hun feestje met het poppentheater van Roelof Speelman.

20130417 12643Roelof Speelman kwam langs met zijn allerbeste vriend Timmy, de sprekende pop. Roelof en Timmy zijn al 8 jaar samen en treden in het hele land op met hun poppentheater. Timmy is de allerbeste vriend van Roelof, maar af en toe is hij ook een beetje een eigenwijs jongetje!

Geïnspireerd op het bijbelse verhaal ‘de verloren zoon’ voert Roelof het spel ‘vrij zijn’ op. Timmy wil graag vrij zijn en gaat alleen naar de grote stad, maar daar komt hij er achter dat vrij zijn in je eentje helemaal niet leuk en niet makkelijk is!

Alle kinderen hingen aan de lippen van de poppenspeler en volgden het poppentheater aandachtig.

Er komen binnenkort nog meer festiviteiten van perron 28, deze zullen ook worden aangekondigd op de website van Zoetermeer actief.

Op 26 april staat het Koningshuis centraal bij Perron 28, en zal Jan Bosman met passie vertellen over de Oranjes uit de geschiedenis. Wat betekenen de namen Oranje en Nassau eigenlijk? Heeft u al gehoord van Justinus, de bastaardzoon van Willem van Oranje?

De presentatie zal zijn van 10 tot 12 uur op Perron 28., Maasstroom 28 .

Een dag later, op 27 april, staat de Panna-voetbalkooi weer opgesteld aan het Zanzibarplein en kunnen jongeren zich van hun sportieve kant laten zien.

 

20130417 12661

-advertenties-

-goede doel-