DSC 0189

DSC 0184Met de opening van 'De Eetkamer' komt een droom van het Zoetermeerse echtpaar Eugenie en Pieter Janssens uit. Zij zijn al geruime tijd de motor achter Party catering Eugenie, maar openen vandaag ook hun eigen 'Eetkamer' in het Woonhart. Zij zullen elke dag, waarop het Woonhart geopend is, op koopzondagen en de koopavond hun 'Eetkamer' openstellen voor het winkelend publiek. Wie wil kan hier terecht voor onder meer gewone en luxe broodjes, diverse tosti’s en warme snacks, soep van de dag en op de vrijdag en zaterdag ook voor een warme maaltijd. Ook diverse zoetigheden en gebak zullen verkrijgbaar zijn, alsmede een snack van de dag, waaronder popcornballen. 

DSC 0206 DSC 0196
Ook voor de kinderen is een leuk speelhoekje ingericht Eugenie en Pieter blij met hun nieuwe zaak

Uiteraard zullen koffie, thee, frisdranken en diverse smoothies niet ontbreken.Er is ijs verkrijgbaar en op afspraak kan voor een High Tea of een warme maaltijd op overige dagen eveneens worden gezorgd.
De muzikanten van de Zoetermeerse vereniging Kunst & Vriendschap zorgden tijdens de opening een muzikale show en gaven het geheel een extra feestelijk tintje.

 

-advertenties-

-goede doel-