Elke dag worden de overzichten op Zoetermeer Actief bijgewerkt zodat u altijd de nieuwste en leukste uitjes kunt vinden op Zoetermeer Actief.

Klikt u voor de overzichten op het kopje ‘Uit tips’: Theater, muziek en film.

Onze  tips voor dit weekend:

Zaterdag opent om 12 uur de Eetkamer in het Woonhart zijn deuren voor het publiek. U kunt hier terecht voor lekkere broodjes, snacks, maar ook diverse zoetigheden en gebak. En natuurlijk mag een kopje koffie niet ontbreken!

Aan de opening wordt muzikale luister bijgezet door de muzikanten van de Zoetermeerse vereniging Kunst & Vriendschap.

Schilderwerk 017 2Zaterdag middag van 13.00 – 17.00 uur laten de kunstenaars van Ateliers 99A, Dorpsstraat 99a hun kunst weer aan het publiek zien. Kom kijken en genieten, huren of kopen. De ateliers zijn voor iedereen goed bereikbaar: links achter de Zoetelaar.         

  

Pagaja FotoZaterdagavond kunt u genieten van de waanzinnige all round  band Pagaja in 2B-Home.Party Centre, te Zoetermeer. De band Pagaja zorgt voor een gezellige avond met een breed scala. Rock n’ Roll, Soul, latin, Dance, pop, maar ook  Nederlands talig en verzoek nummers worden met alle plezier gespeeld. 2B-Home vind je in het Vernèdepark, tegenover zwembad De Driesprong.

Ook op zondag is er weer genoeg te beleven, de kinderen kunnen lekker uit hun dak gaan bij het kinder popconcert Hitz voor kidz.

Zondag 14 april barst het feest vanaf 13:00 uur weer los in de Silverdome Zoetermeer met  hitzvoorkidz. De live optredens starten om 14:00 uur met  Nederlands allerleukste artiesten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Alessandro die 2e geworden is met het Junior Song Festival met zijn liedje Una Chica Especial - hij is er in ieder weer geval bij!

 

BenderLiefhebbers van Nederlandstalige pop komen helemaal aan hun trekken bij het JJ MusicHouse waar de Haarlemse muziekgroep Bender speelt. Bender is een Haarlemse muziekgroep van liedjesmaker en zanger Bert Vissers, gitarist Tom Bak en bassist Jos Caspers.

Gedreven muzikanten die na lange omzwervingen weer terug komen bij wat ze het liefste doen: mooie liedjes maken. In het Nederlands. U kunt hier terecht vanaf 15 uur, het concert begint om 16 uur.

 

Zie ons evenementen overzicht

Overzicht sportevenementen

-advertenties-

-goede doel-