20130411 12217De wijkpost Meerzicht is verhuisd van de Uiterwaard naar de Albrandswaard. Wethouder Patrick Domburg opende de nieuwe wijkpost door een lint door te knippen.

De opening van de nieuwe wijkpost begon met een toespraak van Carolien van der Toorn, de tweede vrouw van de wijkpost. Zij moest de zieke wijkmanager Marphy van Elsen vervangen. Zij verwelkomde de wijkbewoners, vertegenwoordigers van verschillende instellingen en overige aanwezigen. Daarna gaf zij het woord aan Patrick van Domburg die aan gaf dat de wijkpost een belangrijke plek heeft in de wijk en daavoor graag dicht bij de mensen wil staan. In de Albrandswaard, met een balie tegenover de ingang, is de wijkpost niet alleen tussen de wijkbewoners, maar ook snel toegankelijk voor de instellingen die in de wijk Meerzicht vertegenwoordigd zijn.

Monique Kooij van Vidomes, de eigenaar van het pand, zei blij te zijn met de komst van de Wijkpost naar de Albrandswaard. Met de komst van de wijkpost is er veel service voor de Meerzichters bij elkaar gebracht. De wijkpost staat klaar om de bewoners informatie te geven, in contact te brengen met de wijkagent of wijkbeheerder. De balie ligt naast het wijkcafé dat steeds meer bezoekers trekt door een goede kaart, een prima keuken en ontspannen sfeer. 

De grote groep aanwezigen liep na de speeches naar de plaats van officiële opening. "Veel mensen denken dat wethouders vaak linten doorknippen, maar eigenlijk is dit pas de vierde in de afgelopen jaren," zo vertelde de wethouder. Na het verbreken van het lint, opende Partick de deur en nodigde iedereen uit om de wijkpost te bezoeken.

Na de officiële opening bood Femke Boerkamp van Piëzo aan wijkpost Meerzicht het eerste schilderij aan van een wisselende serie. Regelmatig zal de kunst aan de muur van de wijkpost vervangen worden door werken van schilders die bij Piëzo Meerzicht deelnemen aan de schilderlessen. Carolien van der Toorn was blij verrast en nam 'De Bloem' in ontvangst.

20130411 12213

Foto: vlnr. Baliemedewerkster  Lydia van den Hurk
en secretaresse Carolien van der Toorn.

20130411 12219

Foto: Wethouder Patrick van Domburg met 
Monique Kooij van Vidomes

20130411 12228 20130411 12232

20130411 12249

Foto: Carolien neemt het cadeau in ontvangst van
Femke Boerkamp van Piëzo

De wijkpost wordt goed aangegeven

20130411 12205

 

-advertenties-

-goede doel-