tico2Vincent is eerstejaars leerling schoenmaker en volgt zijn opleiding in combinatie met werk. Wanneer hij niet naar school hoeft is hij te vinden bij de schoenmakerij van Tico in Oosterheem.

Onder het toeziend oog van zijn leermeester Tico, die de afgelopen jaren meerdere internationale prijzen wist te winnen, bekwaamt Vincent zich dagelijks in het ambacht van schoenmaken. Goed voorbeeld doet goed volgen, want ook Vincent heeft zich ingeschreven voor een internationale vakwedstrijd. In zijn categorie wist Vincent met maar liefst 174 punten de tweede prijs te winnen.

Leermeester Tico is zeer trots op zijn leerling. “Vincent laat iedere dag zien dat hij plezier in zijn werk heeft. Gecombineerd met een oog voor detail en de ambitie om bij elk paar schoenen die hij hersteld een topprestatie te leveren is dat ook voor mij zeer stimulerend.”

Deze prijs wordt dan ook niet alleen gezien als een blijk van waardering maar zeker ook als een enorme stimulans om de lat elke dag hoog te leggen. De klanten van Tico en Vincent zijn in ieder geval verzekerd van kwaliteit. Elke dag opnieuw.

-advertenties-

-goede doel-