sw-bo-spelevaertBasisschool de Spelevaert aan de Irisvaart 2-4 in Seghwaert houdt een Jaarmarkt/Open Huis op zaterdag 20 april. De dag start met een muziekoptocht door de wijk om 10 uur. Muziekkorps Victory begeleidt de kinderen met hun zelfgemaakte spandoeken of vlaggen, die over het Kroningsfeest gaan. Er kunnen b.v. kronen, paleizen, tronen, koning en koningin  op staan. De  kinderen mogen tevens een zelfgemaakte kroon of feestmuts op hebben.

Daarna vindt de Jaarmarkt plaats in de school en op de speelplaats: Aanvang is om 10.30u (deur open) en het duurt tot 13.00u. Kern Kinderopvang (bso, peuterspeelzaal en overblijf) doet ook mee. Behalve de kinderen en ouders van de school zijn tevens belangstellenden uit de buurt  welkom. De Spelevaert probeert hiermee geld te verdienen op die dag voor een mooi doel: Een Touch screen (digitaal bord) bij de kleutergroepen.

Er zijn heel veel leuke dingen te doen en te zien:

Op de speelplaats: Rommelmarkt, luchtkussens, barbecue-restaurant.

In de school: clown Lampie en assistent met ballonnen, popcornkraam, restaurant in en bij de aula voor koffie, thee, limonade en iets lekkers. Er is Dansen en Drummen (workshop van Brede School in de speelzaal), boekhandel Silvester, rad van avontuur met leuke prijzen, spijker slaan, filmlokaal, Pipospel, snoepkraam, sjoelen, Lego, schminken, “wonden” schminken, zenuwspiraal, verven, activiteit van Kern in het bso-lokaal, enz. enz.

-advertenties-

-goede doel-