pa-flatsPalenstein is een van de ruim en groen opgezette wijken in Zoetermeer. Je vindt er heel wat openbare sport- en beweegruimten, zoals de tipituin, de natuurspeeltuin, het skatepark en de Krajicek playground. Voor een groot gedeelte kwamen deze ruimten er doordat bewoners zich hiervoor inzetten. Betrokken bewoners en de gemeente vinden het belangrijk dat die mooie ruimtes in de wijk door zoveel mogelijk wijkbewoners gebruikt worden. Op 16 april steken bewoners de koppen bij elkaar om te bedenken hoe deze ruimtes bruisende plekken kunnen worden. Plekken waar jong en oud zich lekker actief kan bewegen. U kunt meedoen!

Woont u in Palenstein en heeft u wensen of ideeën over activiteiten in de sport- en buitenruimte? Dan is de bijeenkomst ‘Palenstein in Beweging’ voor u een uitgelezen kans. Op die avond kunt u samen met andere buurtbewoners op een eenvoudige en leuke manier acties bedenken om de sport- en bewegingsruimten te laten bruisen. U bent van harte welkom op dinsdag 16 april van 19.00 tot 21.30 uur in Castellum Palensteyn aan het Rakkersveld.

Aanmelden of meer informatie kan via Wijkpostcentrum/ Marina Zwetsloot, Wijkmanager Palenstein, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel: 079-3469001.

 

-advertenties-

-goede doel-