Foto 1 Sven

Een vers gedecoreerde Sven Pribnow

Sven Pribnow geëerd

Scouting Impeesa - Na een jaar vol festiviteiten sloot Scouting Impeesa Zoetermeer afgelopen zondag haar 50-jarig jubileum af met een spetterende open dag. Tijdens de opening van deze dag werd vrijwilliger Sven Pribnow uitgebreid in het zonnetje gezet. En hij kreeg het Bronzen Waarderingsteken van Scouting Nederland uitgereikt. Deze uiting van waardering kan alleen uitgereikt worden als voldaan wordt aan een aantal voorwaarden waaruit de  (uitzonderlijke) inzet voor Scouting is gebleken. En Sven voldoet ruimschoots aan alle gestelde eisen.

Zo is hij de stuwende kracht achter het  Impeesa Jubileum zomerkamp in Duitsland in 2012 geweest, behartigt hij de belangen van Scouting Impeesa Zoetermeer binnen Scouting Nederland, maar treedt hij ook vaak op als vertegenwoordiger van Impeesa bij derden zoals de gemeente, bedrijven en overige stichtingen en verenigingen. En heeft hij een belangrijke rol gehad in het vinden van onze huidige geweldige locatie van het clubhuis van Impeesa.

De uitreiking was in het geheim voorbereid en het kwam dan ook als een complete verrassing voor Sven. Hij reageerde dan ook enigszins geëmotioneerd: “Het komt wel binnen hoor, zo’n onderscheiding. Tjonge.”

In zijn dankwoord liet hij wederom merken een geweldig teamplayer te zijn, door te benadrukken dat hij eigenlijk vond dat deze onderscheiding ook anderen toekomt. “Zonder al die andere geweldige vrijwilligers bij Impeesa had ik al mijn werk nooit voor elkaar gekregen”, aldus Sven.

Foto 2 broodjes bakken

En toen was het feest.

Na deze bijzondere opening kon het feest beginnen. Veel kinderen, al dan niet met hun ouders, hebben zich kostelijk geamuseerd. Zoals elk jaar waren er dan ook weer veel leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen in alle leeftijden. Dit jaar kon er “levend tafelvoetbal” gespeeld worden, reed Stoom Groep West met een treintje over het terrein, werd een zinderend scrabbelspel gespeeld in het Buytenpark en kon er in een grote plastic bal over het water gelopen worden. Maar uiteraard stond er ook weer een springkussen, kon er geknutseld worden, vlogen de petflesraketten je weer om de oren en waren er voor de inwendige mens poffertjes, suikerspinnen en broodjes die je zelf mocht bakken boven een kampvuur.

Het was een fantastische, gezellige, leuke dag en een zeer geslaagde afsluiting van een feestelijk jubileumjaar.

 

 

Lees ook: Sportnieuws

bezoek ons overzicht: Kinderfeestjes

-advertenties-

-goede doel-