Toeristische klein

Margreet van Driel overhandigt het eerste exemplaar van de Wegwijzer aan wethouder Patrick van Domburg

Hij is er weer! De Toeristische Wegwijzer 2013/2014

De nieuwe Toeristische Wegwijzer 2013/2014 van stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer is weer uit. De Wegwijzer is een beknopt en handzaam boekje dat van een dagje uit in Zoetermeer een daverend succes maakt. Alles wat er te beleven valt in Zoetermeer is te vinden in de Wegwijzer. Van attracties tot restaurants en van wandelingen tot evenementen. De Toeristische Wegwijzer verschijnt ook dit jaar in twee versies, een Engelse en een Nederlandse.

Afgelopen vrijdag 5 april is het eerste exemplaar van de Toeristische Wegwijzer Zoetermeer door directeur Floravontuur Promotie Zoetermeer Margreet van Driel overhandigd aan wethouder Citymarketing Patrick van Domburg. Beide benadrukten de waarde die de wegwijzer heeft voor inwoners, bezoekers maar ook voor bedrijven. Dat het belangrijk is om in deze financiële moeilijke tijden juist te laten zien wat Zoetermeer te bieden heeft en waar de sterke punten van de stad liggen.   

De wegwijzer geeft een goede foto-impressie van de stad en bevat veel informatie over Zoetermeer. Voor het eerst verschijnt de Wegwijzer voor twee jaar, namelijk vanaf het voorjaar 2013 t/m najaar 2014. Wilt u  een Toeristische Wegwijzer ontvangen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of haal deze gratis op bij het kantoor Floravontuur Promotie Zoetermeer, het Toeristisch Informatie Punt (gemeentehuis) of bij verschillende leisure locaties. Kijk voor meer informatie op www.promotiezoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-