banner foto

In het tweede en derde weekend van april breng Greg & Baud Productions een wel heel bijzonder toneelstuk op de planken: Huis en Tuin. Twee komische stukken die tegelijkertijd worden gespeeld op twee verschillende locaties in en buiten het Kwadrant Theater met acteurs die in beide stukken spelen.

In deze komedie van Alan Ayckbourn spelen de acteurs twee toneelstukken op verschillende locaties, tegelijkertijd. De twee verhalen, Huis en Tuin, zijn losstaande toneelstukken, maar zorgen samen voor één groot verhaal met twee verschillende kanten.

In het huis van Teddy en Trish wordt de lunch voorbereid waarbij een oude kennis wordt verwacht, belangrijk voor Teddy's carrière. Bovendien arriveert een Franse filmster die de jaarlijkse fancy-fair in de tuin moet openen… Huis en Tuin is een komedie over het huwelijk, relaties en wat daar allemaal wel niet in mis kan gaan.

Huis en Tuin in te zien op 13,14, 20 en 21 april in het Kwadrant Theater te Zoetermeer. In dit komische toneelstuk van Alan Ayckbourn worden de twee stukken tegelijkertijd opgevoerd. U kunt kiezen welke van de twee stukken u eerst bekijkt, Huis of Tuin. In de middag begint de voorstelling om 15:00 uur en in de avond om 20:00 uur. Voor de liefhebbers is er een echt Engels diner tussen de beide stukken in.

Voor meer informatie en kaarten kunt u terecht op de website www.greg-baud.nl

-advertenties-

-goede doel-