foto michel 2

Scouting Impeesa sluit dit weekend hun jubileumjaar vol festiviteiten af met nog één keer een groot feest. Zondag 7 april zal het 50-jarig jubileum afgesloten worden met een open dag waarop iedereen van harte welkom is.

Het feest zal gehouden worden op het terrein van Scouting Impeesa aan de Achterweg 21 (achter de Intratuin) en het begint om 12.00 uur. Tot 16.00 uur zullen er voor kinderen in alle leeftijden leuke activiteiten georganiseerd worden. Van lekker knutselen en tekenen voor de kleintjes tot diverse sportieve activiteiten zoals kano varen en een spetterend spel in het aangrenzende Buytenpark.

voor de wat grotere kinderen. Maar iedereen kan ook weer broodjes bakken boven een kampvuur, meedoen met een levend tafelvoetbalspel, springen op een springkussen, petflessen schieten en nog veel meer. Tussendoor kan je smikkelen van poffertjes, suikerspin en ander lekkers.

 

Feest!

En omdat het feest is, had Impeesa wel zin in wat extra spektakel. Ooit wel eens over water willen lopen? Zonder nat te worden? Bij Scouting Impeesa kan het! Hoe? Dat verklappen we nog niet. Kom het maar gewoon kijken op 7 april en probeer het zelf.

Uiteraard zijn er dit jaar ook weer standjes aanwezig waar je terecht kunt voor informatie over Scouting Impeesa.

Al vanaf 5 jaar zijn kinderen wekelijks van harte welkom om mee te doen aan leerzame maar vooral leuke en actieve opkomsten. De buiten- en outdooractiviteiten van elke speltak zijn afgestemd op de interesses en vaardigheden die horen bij de betreffende leeftijdsgroep. Waarbij de nadruk altijd ligt op samenwerking en saamhorigheid. Iedereen is welkom, iedereen is gelijk. Eén voor allen en allen voor één.

Leiding gezocht

Scouting is niet alleen geweldig voor kinderen. Ook voor volwassenen is Scouting een plezierige vrijetijdsbesteding die veel voldoening geeft. Zoals bijvoorbeeld bij het in teamverband aansturen van jeugdleden. Of in een functie als staflid of in een ondersteunende taak.

Lijkt het je wat? Informeer dan naar de mogelijkheden. Er zijn diverse functies beschikbaar.

 

Heb je zin om samen met Impeesa het jubileumjaar feestelijk af te sluiten? Kom dan op zondag 7 april a.s. naar het groepshuis van Scouting Impeesa Zoetermeer aan de Achterweg. De toegang is vrij en iedereen van jong tot oud is van harte welkom.

-advertenties-

-goede doel-