jumping jewelsRemember the sound of the sixties? Op zaterdagavond 11 maart valt er bij sv DSO een spectaculaire dosis live entertainment te beleven. Dan hebben zij namelijk niemand minder dan de legendarische muzieksensatie ‘Jumping Jewels Revival Band’ met Gerben Bootsma op hun podium staan.

Deze enthousiastelingen weten nog steeds als geen ander ‘the sound of the sixties’ ongeëvenaard neer te zetten. De originele band ‘The Jumping Jewels’ had in 1960 vele hits, samen met zanger Johnny Lion en later Rob de Nijs trokken zij een groot deel van de wereld rond. En nu, onder de bezielende leiding van Hans van Eijk, leadgitarist van de toenmalige Jumping Jewels, is deze formatie opgezet om de hoogtijdagen weer te doen herleven.

Spelend onder de naam ‘Jumping Jewels Revival Band’ worden de bekendste hits uit de vroegere succesperiode zo authentiek mogelijk gebracht. Met deze gekozen naam wordt wel een onderscheid gemaakt tussen de originele en de nieuwe band. Naast de herkenbare nummers zoals ‘Irish Washerwoman’, ‘Dakota’, ‘Wheels’, ‘Jumping Can Can’, ‘Guitar Tango’ etc. komt deze formatie ook met verrassend nieuw materiaal, uitgevoerd in de bekende en alom geliefde ‘Jewels’ stijl.

Hans van Eijk wordt bijgestaan door een aantal oude bekenden uit de sixties scene: Peter de Vos op rhythm guitar, Paul Selier op bass guitar en Henk Doove op drums. Daarnaast wordt de band aangevuld door gastzanger Gerben Bootsma. Met deze vijf toppers kan het niet missen dat de vertrouwde ‘Gouwe Ouwe’ sound op een zeer geloofwaardige wijze wordt neergezet.

Kom zaterdagavond 11 maart vanaf 20.00 uur naar de kantine van sportcomplex sv DSO aan de Hildamlaan 1 in Zoetermeer en beleef de ‘good old days’ met de ‘Jumping Jewels Revival Band’. Liefhebbers van authentieke 60’s gitaarmuziek en rock & roll zullen deze avond gegarandeerd aan hun trekken komen. De entree is geheel gratis en het optreden duurt tot 22.00 uur.

 Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-