Wal en talkIedere laatste dinsdag van de maand van 09.30 – 11.30 uur ben je van harte welkom bij de Walk&Talk Zoetermeer. Tijdens deze gratis bijeenkomst wordt de kans geboden om andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie.

Walk&Talk is dé netwerkplek voor werkzoekenden in Zoetermeer. Ben je op zoek naar een baan of wil jij je verder ontwikkelen in je huidige baan? Ben je bezig met een carrière switch? Of wil je meer inzicht in jouw vaardigheden en talenten? Wissel ervaringen uit met andere deelnemers, leg waardevolle contacten, krijg praktische tips en laat je uitdagen om nieuwe dingen te proberen.

De Walk&Talk is door het UWV erkend als zeer waardevol. Een bezoek aan de Walk&Talk telt daarom ook als een sollicitatie activiteit. Elke bijeenkomst wordt een ander thema besproken. Deze maand is het thema: Iedereen een kans op werk.

De Binnenbaan is dinsdag 28 februari de gastspreker. De Binnenbaan is ondernemend, innovatief en resultaatgericht en heeft als doel mensen zo regulier mogelijk aan werk te helpen. Zij geloven in de kracht en talenten van mensen, ook wanneer zij belemmeringen op de arbeidsmarkt ervaren. De Binnenbaan ontwikkelt trajecten om kandidaten in een veilige en vertrouwde werkomgeving te begeleiden richting een eerste óf volgende stap op de arbeidsmarkt. Ook bieden ze werk aan mensen die dat (tijdelijk) nodig hebben.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-