Docenten PicassoDocenten van het Picasso Lyceum in Zoetermeer zijn druk bezig met het repeteren van het stuk ‘De Kat en de Kanarie’. 3 jaar lang is de energieke regisseur Jeroen Lafeber al bezig om het stuk op de planken te krijgen en na 2 coronajaren gaat het lukken.

Het belooft een leuk avondje uit voor leerlingen, ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden te worden.

Twintig jaar na zijn dood, wordt het testament van Leonard de Wit voorgelezen aan de nabestaanden. Het laat aan duidelijkheid niets te wensen over: slecht één is de gelukkige die het hele fortuin erft. Vrijwel direct na de voorlezing gebeuren er vreemde dingen: rare geluiden die overal vandaan komen, een huishoudster die zweert dat er geesten in het huis rondwaren en… Het lijkt wel alsof iemand of iets het niet eens is met de bepalingen in het testament…

Wil je weten hoe dit afloopt en ben je nieuwsgierig welke rol Lente Huiskens, Wilma Houben, Frank den Otter, Froukje van der Vlist, Mara Jongma, Stefan Stolwijk en Alexander Straathof spelen? Kom dan kijken naar een van de voorstellingen en bestel kaarten via www.greg-baud.nl/tickets. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 10 maart om 20.00 uur, zaterdag 11 maart om 20.00 uur en zondag 12 maart om 14.00 uur.

Foto: v.l.n.r. Stefan, Lente (zittend), Jeroen, Alexander, Froukje, Frank, Wilma, Mara

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-