OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Komende zondag, 26 februari,  kunt u weer deelnemen aan de maandelijkse rondleiding door de Natuurtuin. Deskundige gidsen vertellen u van alles over dit unieke stukje groen in het Westerpark. De wandeling die ruim een uur duurt is gratis.

Verzamelen is om 14.00 bij de picknicktafel tegenover de plek waar het Westpunt stond (ingang Westerpark via de Turfberg, op de borden richting Natuurtuin / Westpunt volgen).

Over een maand begint de lente. Dat de winter in elk geval tot nu toe mild is verlopen, is ook in de Natuurtuin te zien. Niet alleen sneeuwklokjes staan in bloei, maar op beschutte plekken ook al lenteklokjes en hier en daar zelfs al zomerklokjes. Ze lijken op elkaar, maar ze verschillen ook. Van de gids hoort u er meer over.

De rondleiding is minder geschikt voor gebruikers van rolstoelen. Zij kunnen een deel van de Natuurtuin via een aparte ingang bezoeken. Honden mogen de tuin niet in.

Op 11 maart vindt weer NL Doet plaats, de jaarlijkse vrijwilligersdag van het Oranje Fonds. Verschillende organisaties in Zoetermeer nemen daar aan deel en ook in de Natuurtuin bent u welkom. U kunt zich aanmelden via https://www.nldoet.nl/

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-