HSM aanmeldenZoetermeerse jongeren tussen de 11 en 21 jaar kunnen zich opgeven voor twee musicals van het Warm Water Jeugdtheater. Zowel voor High School Musical als voor Beauty and the Beast zijn nog plaatsen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Kinderen van 11 tot en met 13 jaar kunnen zich op geven voor Beauty and the Beast, jongeren tussen 14-21 jaar kunnen meedoen aan het iconische stuk High School Musical. Na de oefensessies op zaterdag is er een grote voorstelling eind juni in Zoetermeer.
Ervaring in musical of toneel is niet nodig, tijdens de repetities worden spel, zang en dans geoefend, zodat iedereen kan meedoen met deze leuke musicals. De eerste repetitie is op zaterdag 4 maart, je kan hierbij kiezen voor de groep 9:00 - 10:30 uur of 11:00 - 12:30 uur. Alle repetities vinden plaats in Sbo. de Horizon in Buytenwegh.

Kosten: €29,- per maand, ook met Zoetermeerpas te betalen. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-