FLIGHTZaterdagavond 4 februari speelt de Rolling Stonestribute Flight de nummers van de Stones in JJ Music House zoals ze bedoeld zijn, echte rock en roll. Een avond met Flight is een dampend muziekfeest voor oud en jong. Terug in de tijd met de oude nummers en de oude sound uit de beginjaren van de Stones.

 

Flight bestaat uit bekende muzikanten. Peter Vermeij, zang en mondharmonica, kreeg bekendheid als zanger van Stars on 45, waar hij in de Stones medley op fantastische wijze de Jaggersound vertolkte. Hans Hollestelle, gitarist, raakt met zijn fenomenale solo’s het publiek elke keer weer. Eric Pronk, drums heeft gespeeld met Anouk, Livin ‘Blues en Billy the Kid. Zeer ervaren drummer die vele jaren sessies heeft geleid in Den Haag en omgeving. John Baltus, veelzijdig gitarist, speelt gipsy jazz, pop, rock en blues als de beste. In Flight speelt hij met passie zijn rol als deel van de ritmesectie. Marcial Lorenzo, bassist, speelt zijn partijen lekker strak en rockend. In de Haagse en Bluesscène zeer bekend en gewaardeerd als uitstekend muzikant.
Kortom, op het podium staat niet alleen een berg ervaring, maar ook plezier, passie en respect voor de muziek van de Stones zijn de ingrediënten van deze band.
Aanvang 20.30 uur, entree € 7,50.
JJ Music House, Van der Hagenstraat 34A

Foto: Franka Jansen

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-