1A82C9A4 D72C 40CB B6FF 4F3501568AF4De opkomende singer-songwriter Katinka Pauw, artiestennaam K1NA, uit Zoetermeer heeft samen met muziekproducer CH1B, een nieuw nummer ‘Hunting season’ inclusief videoclip uitgebracht. Dit is de 2de samenwerking tussen het duo dat samenwerkt onder de naam S1NN3RGY .

Hunting Season

Het nummer Hunting season beschrijft het verhaal van een vrouw die net uit een slechte relatie komt, maar de aantrekkingskracht nog steeds voelt. Om niet terug te vallen in een opnieuw giftige relatie gaat ze op zoek naar nieuwe liefde. In het nummer zijn elementen verwerkt uit Katinka haar eigen leven. “Zonder de gevoelens meegemaakt te hebben was het niet mogelijk het nummer te schrijven. Het is mijn manier om gevoelens te uiten en ze uit mijn hoofd te krijgen. De gevoelens en gedachten komen vaak ‘s nachts: als ik ze van me afschrijf, kan ik verder slapen”, vertelt Katinka. Vroeger was haar  uitlaatklep Zuid-Amerikaanse dansen, daar kon ze zichzelf helemaal in verliezen. Inmiddels vindt ze die voldoening ook in de muziek, ondanks dat ze nooit die ambitie gehad heeft.C7424B07 0E7F 4C33 9114 6414A15CA18D

 

Zelf zingen

Katinka is het dagelijks leven ergotherapeut en zong tot aan het begin van het coronatijdperk alleen onder de douche. De muziekproducer waarmee ze al jarenlang bevriend is, vroeg haar of ze geen teksten wilde schrijven op zijn muziek. Na het schrijven van het eerste nummer ‘Been waiting’, dat gaat over een vrouw die vergeefs op een man zit te wachten die niet komt, durfde ze het aan om het ook zelf te zingen. Tot haar eigen verbazing klonk het nummer geweldig. Inmiddels is het nummer, dat 13 juli uitkwam, ruim 6000 keer gestreamd op Spotify. Katinka: “Na dat nummer en die samenwerking wist ik, dit wil ik vaker doen. Inmiddels zit ik op zangles en hebben we ‘Hunting season’ uitgebracht.”


Muziekwereld

De samenwerking tussen de artiesten, beiden geboren, opgegroeid en woonachtig  in Zoetermeer, bevalt hen zo goed, dat ze zeker samen blijven werken. Het duo werkt druk aan het maken van een heel album, dat naast deze twee rustige nummers ook electric pop en power nummers erop zal hebben staan. Ze delen de droom om hun fulltime baan over te stappen naar de muziekwereld. Het is eerst wachten op het album en het einde van de coronamaatregels, dan gaan ze er vol gas tegen aan.


Tekst: Monica Lausberg-advertenties-

-goede doel-