AW Logo Entree Maak het meeNa alle voorbereidingen achter de schermen, gaat de ontwikkeling van de nieuwe wijk De Entree eindelijk echt van start. Zaterdag 9 oktober is de aftrap op het terrein van het Boerhaavebuilding, midden in wat de nieuwe wijk gaat worden.

entree schetsEigenaren en ontwikkelaars vertellen over hun plannen en hebben samen een schetsmaquette gemaakt. De maquette is 3,5 meter groot en toont ook de bestaande aangrenzende bebouwing van Meerzicht en Driemanspolder, met daartussen Entree.
Op 9 oktober is er veel meer te doen zoals excursies naar het station, knooppuntenaudiotour, ideeën over de openbare ruimte ophalen en een openluchtbioscoop. Volledige programma is te vinden op www.entreezoetermeer.nl.


Aanmelden verplicht

Aanmelden is verplicht. Dat kan vooraf of op de dag zelf via www.entree.zoetermeer.nl/evenement. Er zit een beperking op het aantal bezoekers. En bezoekers moeten een QR code, vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of een bewijs van herstel mee nemen.

 

De eerste plannen over de Entree, in 2017:

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-