PingProperties levert in samenwerking met BAM Bouw en Techniek na een verbouwing van 8 maanden een state of the art kantoorpand van circa 6.000 m² op aan Siemens op de Dutch Tech Campus aan de Werner von Siemensstraat 5 in Zoetermeer.

Ping Siemens BAMDinsdag 7 september werd er door PingProperties, BAM Bouw en Techniek – Regio Zuid-West en Siemens getekend voor de oplevering van het toekomstbestendige kantoorpand met energielabel A+. Het gebouw waar Siemens zich vanaf september 2021 vestigt, is herontwikkeld naar klimaatcomfort klasse B en Energielabel A+. De installatietechniek is met Siemens componenten, vrijwel geheel vernieuwd en het gebouw is voorzien van warmtepompen en zonnepanelen. Ook de huurder zelf investeert in het gebouw door de realisatie van een nieuw inbouwpakket, waarbij duurzaamheid & flexibiliteit een belangrijke rol spelen. De oplevering van het kantoorpand is in kleine kring feestelijk beklonken.

Nick van Vliet, (Re) Development Manager van PingProperties: ”We zijn verheugd dat we Siemens op de campus hebben kunnen (her)huisvesten. Met de oplevering van deze herontwikkeling is een duurzaam en flexibel kantoorpand voor Siemens toegevoegd aan de Dutch Tech Campus. Een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van het science park.”

Ontwikkeling Dutch Tech Campus

Momenteel wordt de laatste hand gelegd door PingProperties aan de nieuwbouw van 4.700 m² vloeroppervlakte voor Topcon Positioning – een Japans hightechbedrijf op het gebied van positionering. In juli jl. heeft PingProperties een langjarige huurovereenkomst met Lamboo Medical gesloten voor een te realiseren bedrijfsruimte van circa 13.500 m² op de Dutch Tech Campus. Lamboo Medical is marktleider in de ontwikkeling en bouw van innovatieve mobiele medische accommodaties zoals modulair verplaatsbare MRI, CT-scanners, Cath-lab, Mammografie en PET-CT-eenheden.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-